Zumba lessen

Besluit je vandaag nog om deel te nemen met de zumba lessen dan hoef je geen inschrijfgeld ter waarde van € 7,70  te betalen.

Wat anderen zeggen 

Judith geeft elke x weer opzwepende zumba lessen.
Ze weet iedereen mee te nemen in haar enthousiaste lessen. Ze heeft echt feeling voor haar vak. In ieder geval ze weet mij altijd te raken met haar dansmove en haar gevarieerde muziek. Ook verblijdt ze ons met salsa en merengue muziek waar ik dol op ben.

Caroline Grossauer

Is een gedreven en een gepassioneerde zumba instructrice.

Ria Overman

Ik geniet altijd van mijn zumba lessen gegeven door Judith. Ze weet je altijd te motiveren en even dat extra te geven.

Lilian Hoekstra

Zumba met Judith is uniek. Het is niet alleen een fysieke verrijking, maar ook een spirituele verrijking. Ze slaagt er altijd in om te motiveren en te genieten van training. Het is voor mij zeker de moeite waard om de langere reis te accepteren.

Sharlin Chackochan

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Zit uw vraag er niet tussen, stuur ons dan een mailtje.

Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement?

Opzeg termijn is 1 maand u kunt dit op ieder gewenst moment  doorgeven wanneer u wilt stoppen. Stuur ons een mailtje of bel even met Judith, als u uw abonnement wilt opzeggen.

Wanneer wordt er van mijn rekening afgeschreven?

Uw abonnement gaat in op de dag van de eerste betaling met ideal, vervolgens zal er steeds weer op de zelfde dag maandelijks geïncasseerd worden. Ingeval u de voorkeur heeft dat er op een specifieke dag wordt geïncasseerd dan kunt dat telefonisch of per mail doorgeven.

Hoeveel personen kunnen maximaal per les deelnemen?

Momenteel kunnen i.v.m. corona regels maximaal 30 deelnemers per les meedoen.

Wat gebeurt er als een automatische incasso mislukt?

Na een mislukte incasso zullen wij over enkele dagen een tweede poging doen om te incasseren. Als ook deze poging mislukt dan wordt uw inschrijving automatisch beëindigd. U kunt dan niet meer meedoen met de lessen.