Nutri Coach

Gespecialiseerde Voedingsbegeleiding

Voeding en Voedingscoaching

Begeleiding en coaching op het gebied van voeding en voedingskeuzes.

Nastreven van Meetbare Succes

Inspanningen en acties gericht op het behalen van concrete en meetbare resultaten, zoals gezondheidsdoelen, gewichtsverlies of verbeterde voedingsgewoonten

Aanpak Op Maat:

Persoonlijke begeleiding naar succes. Omdat niet iedereen hetzelfde is.

 

Leer Hoe je Gezond Eet en Leeft Binnen je Huidige Levensstijl

In onze voedingscoaching sessies leren we je niet alleen hoe je gezonder kunt eten, maar ook hoe je een gezonde levensstijl kunt omarmen zonder drastische veranderingen. We begrijpen dat iedereen een unieke levensstijl heeft, met verschillende dagelijkse verplichtingen en voorkeuren. Onze aanpak is gericht op het aanbieden van praktische tips en strategieën die naadloos in jouw bestaande levensstijl passen.

Vind de Balans die bij jou Past!

Samen Werken aan een Passende Aanpak voor Jouw Leven

Of je nu streeft naar gewichtsverlies, meer energie wilt, of gewoon een gezondere relatie met voeding wilt opbouwen, wij geloven in de kracht van samenwerking. Samen gaan we op zoek naar oplossingen die haalbaar en duurzaam zijn, zodat je een evenwichtige en gezonde levensstijl kunt bereiken en behouden.

Hoe ik kan helpen

Of je nu streeft naar gewichtsverlies, spieropbouw of simpelweg een gezondere levensstijl, mijn persoonlijke aanpak is gericht op duurzame veranderingen die je helpen fit te zijn én te blijven.

Voedingscoaching

Mijn voedingscoaching is gericht op het ontwikkelen van een uitgebalanceerd eetpatroon dat aansluit bij jouw unieke behoeften.

Sport en Voeding

Combineer beweging en voeding voor optimale resultaten. Deze aanpak biedt een holistische kijk op hoe sport en voeding samen kunnen werken om je prestaties te verhogen, je herstel te versnellen en je lichamelijke doelen te bereiken.

Vitaminen

Of het nu gaat om het versterken van je immuunsysteem, het verbeteren van je huid of het ondersteunen van je energieniveau, een goed begrip van vitaminen is de sleutel tot een gezonder leven.

Afvallen

Ontvang gepersonaliseerde adviezen en ondersteuning die je helpen om op een gezonde, effectieve manier af te vallen en het bereikte resultaat vast te houden.

Balans Vinden Is Een Uitdaging, Maar Gezond Eten Kan Eenvoudig Zijn

Zet je de eerste stap naar een gezonder, gelukkiger leven waarin balans en voeding hand in hand gaan. Laat de complexiteit van voeding geen barrière zijn – samen maken we het simpel, smakelijk en volledig afgestemd op jou. Klaar om de verandering te omarmen? Vraag nu een consult aan en begin jouw reis naar een gezondere toekomst.

Judith Schmeltz

Gediplomeerde Voedingscoach

 Als iemand die zelf de kracht van gewichtsverlies door aangepaste voeding en sporten heeft ervaren, weet Judith precies wat er nodig is om gezonde veranderingen door te voeren. Haar passie voor Zumba fitness onderstreept haar overtuiging dat plezier in beweging een essentieel onderdeel is van elke succesvolle gezondheidsreis.

Mijn Aanpak

Bij het nastreven van een gezonder leven, is elke reis uniek. Daarom is mijn aanpak volledig afgestemd op jouw individuele behoeften en doelen. Ik geloof niet in een ‘one-size-fits-all’ methode; in plaats daarvan luister ik aandachtig naar jouw verhaal, leer je levensstijl kennen, en begrijp je uitdagingen en ambities.

Praktisch

Gezond leven moet haalbaar en onderhoudsvriendelijk zijn. Ik focus op praktische, eenvoudige veranderingen die je gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt integreren. Dit betekent geen ingewikkelde diëten of onbereikbare trainingsschema’s, maar realistische aanpassingen die leiden tot blijvende resultaten.

Op Maat Gemaakt

Elk advies dat ik geef, is afgestemd op jouw unieke situatie. Of je nu specifieke dieetbeperkingen hebt, een drukke agenda, of specifieke gezondheidsdoelen, samen vinden we oplossingen die werken voor jou.

Leuke & Realistische Methodes Voor Gebalanceerde Voeding

In de zoektocht naar een gezond leven, is plezier net zo belangrijk als de voeding zelf. Daarom heb ik unieke, leuke en realistische methodes ontwikkeld die niet alleen gericht zijn op gebalanceerde voeding, maar ook op het genieten van het proces.

Veelgestelde vragen

Dit is hoe het werkt!!

Zijn er kosten verbonden aan de diensten van de voedingscoach?

Ja, er zijn zeker kosten verbonden aan onze diensten. In deze tijd is het helaas niet mogelijk om kosteloos te werken, hoe graag ik dat ook zou willen. Voor een overzicht van onze prijzen en de verschillende pakketten die wij aanbieden in samenwerking met de Vytal app, kunt u klikken op de knop ‘Ontdek onze voedingscoach pakketten met de Vytal app’.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van mijn nieuwe voedingsplan?

De tijd om resultaten te zien varieert per individu, afhankelijk van diverse factoren zoals je startpunt, je inzet en je lichaamstype. De meeste cliënten merken echter binnen enkele weken positieve veranderingen in hun energieniveau en algemeen welzijn.

Is het nodig om voedingssupplementen te gebruiken?

Voedingssupplementen kunnen nuttig zijn in bepaalde situaties, maar een goed uitgebalanceerd dieet is het belangrijkst. Ik help je graag bij het bepalen of supplementen voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Kan ik nog steeds uit eten gaan en mijn dieet volgen?

Zeker! Het gaat om balans en slimme keuzes maken. Ik kan je strategieën leren om gezonde keuzes te maken, zelfs als je buiten de deur eet.

Hoe kan ik effectief gewicht verliezen?

Begin met het stellen van haalbare doelstellingen, focus op een gebalanceerd dieet met gevarieerde voeding, beheer je porties, en combineer gezonde voeding met regelmatige lichaamsbeweging. Vermijd extreme diëten en luister naar je lichaam.

Hoeveel moet ik dagelijks bewegen om mijn doelen te bereiken?

Dit hangt af van je persoonlijke gezondheidsdoelen. Over het algemeen raad ik aan om minimaal 30 minuten per dag matige tot intensieve fysieke activiteit te doen, maar dit kan variëren op basis van je specifieke situatie.

Hoe past mijn voedingsplan in een druk schema?

Ik focus op het creëren van realistische, haalbare plannen die passen in jouw levensstijl. Dit betekent praktische maaltijdideeën en voorbereidingsstrategieën die tijdbesparend zijn.

Zijn de voedingsplannen geschikt voor mensen met voedselallergieën of -intoleranties?

Absoluut. Jouw voedingsplan wordt volledig op maat gemaakt, rekening houdend met alle allergieën of intoleranties die je hebt. Het is belangrijk om tijdens de intake duidelijk te maken welke voedingsbeperkingen je hebt, zodat ik hiermee rekening kan houden.

Hoe vind ik balans in mijn eetpatroon?

Eet een verscheidenheid aan voedingsmiddelen uit alle voedingsgroepen voor een gebalanceerd dieet. Plan je maaltijden, eet regelmatig om honger te beheersen, en blijf gehydrateerd. Luister naar je lichaam en eet met aandacht, waarbij je stopt als je vol bent.

Ontdek Onze Voedingscoach Pakketten met de Vytal App

 

 

We bieden een reeks opties om aan jouw persoonlijke voedingsdoelen te voldoen. Probeer de Vytal app 14 dagen gratis uit en voeg dan  Judith Schmeltz toe als uw coach.

Standaard Voedingscoaching Pakket

  • 14 Dagen Gratis Proefperiode: Begin met een gratis proefperiode van 14 dagen in de Vytal app.
  • Voor Iedereen Beschikbaar: Ideaal voor wie zijn voedingsgewoonten wil verbeteren met professionele ondersteuning.
  • Prijs: €47,50 per maand na de proefperiode, met begeleiding door voedingscoach Judith Schmeltz.

Speciale Korting voor Bestaande Fitnessleden

  • Exclusieve Korting: Bestaande leden van onze Zumba- of fitnesslessen krijgen korting.
  • Prijs met Korting: €32,50 per maand na de gratis proefperiode, inclusief coaching van Judith Schmeltz.

Vytal App Gebruik Zonder Coaching

  • App-Only Optie met 14 Dagen Gratis Proefperiode: Perfect voor zelfstandig gebruik.
  • Belangrijke Stap: Ook als je kiest voor zelfstandig gebruik, selecteer in de app voedingscoach Judith Schmeltz om door te kunnen gaan na de proefperiode.
  • Prijs: €15 per maand na de gratis proefperiode.

Start Vandaag met Jouw Gezonde Reis!
Of je nu kiest voor volledige coaching of zelfstandig gebruik van de app, wij ondersteunen je graag op jouw pad naar betere voeding en gezondheid. Plan nu je intakegesprek of download de Vytal app en start je gratis proefperiode.

 

 

Start Vandaag nog!

Neem de eerste stap naar een gezonder jij met persoonlijke, deskundige begeleiding.