Zumba voor Kinderen

Ook voor de kinderen zijn er speciale lessen van Zumba. Deze lessen worden aangepast aan de leefwereld van de kinderen, en hun niveau, maar plezier en bewegen staan ook hier centraal! Niet meer hele middagen voor de televisie of achter een ander beeldscherm. Nee, lekker naar de sportschool en een uurtje intensief Zumba dansen helpt kinderen om gezond en fit te blijven (of te worden).

De opbouw van de les is vergelijkbaar met die van de volwassenen. Ook hier wordt gestart met een rustige warming up, waarna het tempo van de oefeningen langzaamaan wordt opgebouwd. Danspasjes uit de diverse dansstijlen als salsa, merengue, cumbia of samba komen ook hier aan bod. En de kinderen hebben vaak nog sneller de danspasjes onder de knie, zodat ze nog minder hoeven na te denken en sneller gewoon kunnen genieten van een heerlijke dans work-out.

Ook kinderen ervaren de vele voordelen van een Zumba work-out. Het geeft energie en zelfvertrouwen, waardoor zelfs hun schoolprestaties kunnen verbeteren. En kinderen met overgewicht worden ook geholpen door Zumba, omdat de vetverbranding wordt gestimuleerd door de opzwepende muziek en de snelle pasjes. En je zult zien dat je kinderen net zo genieten van een Zumba work-out als jij!

Workshop aanvragen?

Ook voor bedrijven,organisaties,scholen en particulieren.