Zumbini is voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Wat is zumbini

Zumbini is een educatief programma voor jonge kinderen dat originele muziek en beweging gebruikt om cognitieve, sociale, fijne / grove motorische vaardigheden en emotionele  ontwikkeling van 0-3 te bevorderen, terwijl tegelijkertijd de ultieme hechtingservaring wordt gecreeerd voor gezinnen.

Het Zumbini programma is een driemaandelijks programma georganiseerd in sessies van 10-12 weken . Dit betekent dat elke gelicentieerde Zumbini -instructeur tegelijkertijd hetzelfde leerplan onderwijst. Elk kwartaal wordt een nieuw curriculum ontwikkeld. De startdatum van de sessie kan variëren, afhankelijk van de gelicentieerde Zumbini- instructeur. Deelnemers betalen niet per klasse, maar schrijven zich in en betalen voor een volledig kwart van de Zumbini lessen. Sommige sessies kunnen korter zijn vanwege zomer- en winterstops.

Het eerste voordeel is de binding, de tijd die u met uw kind doorbrengt. De overige voordelen zullen op natuurlijke wijze op hun plaats vallen, inclusief sociale, emotionele, cognitieve, motorische en taalontwikkeling. Terwijl uw kind in uw armen ligt, zullen ze de beat voelen en het ritme leren door uw lichaam. Net zoals een kind leert praten door je te horen praten, leren ze muziek door tijd met je door te brengen.

De voordelen van de Zumbini programma zijn ontelbaar! Het eerste voordeel is de binding, de tijd die wordt gedeeld tussen verzorger en kind. Andere voordelen zijn sociale, emotionele, cognitieve, motorische en taalontwikkeling. Muziek stimuleert natuurlijk leren. 

De leerlingen/kinderen zijn te onderscheiden in 3 types:

Visueel 

Kinesthetisch

Auditief

Muziek en beweging sluiten aan bij alle drie soorten leerlingen: visueel, kinesthetisch en auditief. Het maakt niet uit welk type leerling uw kind is, zij kunnen profiteren van dit muziek- en bewegingsprogramma. Kinderen leren door te spelen, en het Zumbini programma is precies daarop gebaseerd: “Spelen” met muziek!

Zumbini lessen worden aangeboden in sessies die eenmaal per week worden gehouden. In elke les kunnen verzorger en kind zingen, bewegen, instrumenten bespelen en rekwisieten gebruiken zodat muziek op een leuke, kindvriendelijke manier wordt geïntroduceerd.

Elke sessie bevat een bundel waarmee u en uw gezin naar huis kunnen gaan. De bundel bevat een CD met 20 originele liedjes, een liedboek(met een verhaal) waarmee je alle liedjes thuis kunt oefenen, en een unieke pluche pop. Je krijgt ook toegang tot alle nummers op zumbini.com.

 

Workshop aanvragen?

Ook voor bedrijven,organisaties,scholen en particulieren.